Product info menu

Over kachelmagazijn.nl

Net als de mode veranderd ook het aankoopgedrag van kachelklanten. Steeds vaker kiest de klant ervoor om zijn haard of kachel zelf via het internet te kopen. Lekker op je gemak kijken, kiezen en kopen op de bank bij jezelf thuis.

Ook offline te vinden

Kachelmagazijn.nl wil hierin graag uw partner zijn. U koopt bij mensen die er verstand van hebben en daarom staan we u ook graag ter beschikking voor een degelijk advies. Wij zijn de webshop van het gerenommeerde Potgieter haarden & kachels bedrijf in Heino, vlak bij Zwolle, en inmiddels al 35 jaar actief in de handel en installatie van hout- en gaskachels. U wordt van harte uitgenodigd om van de enorme showroom van 1000 m2 gebruik te maken. Kachelmagazijn.nl heeft nadrukkelijk gekozen voor kwaliteitsmerken waar ze dan ook al jaren ervaring mee heeft.

Een webshop die verder gaat

Omdat we beschikken over de kennis en expertise die nodig is voor alles wat met kachels en haarden te maken heeft, kunt u uiteraard contact met ons opnemen voor eventuele vragen en professioneel advies. Ook bieden we de mogelijkheid om de gekochte kachel te installeren bij u thuis. Dit gebeurd uiteraard wel tegen meerprijs.