FIlters

FIlters

Showroom

Ons assortiment bekijken in onze eigen showroom?

De koffie staat altijd klaar!

 

Gaskachels

Waarom nog verwarmen met hout als het ook met aardgas kan? Er zijn tegenwoordig zeer veel verschillende mogelijkheden met gaskachels. U kunt kiezen uit inzetkachels voor in bestaande openhaarden of inbouwhaarden waar nieuw omheen wordt gebouwd en natuurlijk vrijstaande kachels. Vrijstaande gaskachels worden gemaakt van gietijzer of plaatstaal. De gietijzeren modellen zijn vaak klassiek van uiterlijk en geven veel stralingswarmte. De plaatstalen modellen zijn dubbelwandig en dat noemen we een convector. Dit soort modellen geeft veel circulerende warme lucht. Lees meer

Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Faber type Spectra frameless. Voor de liefhebbers van een groot sfeervuur. Gas inbouwhaard met een k..
€5.242,00 €3.900,00 Excl. BTW: €3.223,14
handbediend.Let op: open systeem, dus alleen afvoer. Luchttoevoer vanuit de kamer net als de oude ga..
€1.495,00 Excl. BTW: €1.235,54
Kal-fire gasopenhaard type Dancing Flames. Uitlopend model. Vuurbreedte is 120 cm. Echt open vuur du..
€3.476,33 €2.250,60 Excl. BTW: €1.860,00

Met name op het gebied van gas-inbouwhaarden is de keuze enorm! Grote merken op de Nederlandse markt zijn Dru, Faber, Bellfires, Kal-fire, Tulp, Gazco en Element 4. Deze merken bieden een assortiment met front, hoek of driezijdige modellen. Inbouwhaarden vragen een ombouw gemaakt van brandwerend materiaal zoals bijvoorbeeld Promatect H. In de vormgeving kun je allerlei creatieve oplossingen bedenken die de haard uniek maken. Bedenk dat er aan de ombouw eisen gesteld worden ten aanzien van convectie en bereikbaarheid van de gaskraan en regelblok. Laat u vakkundig adviseren!

Inbouwhaarden zijn te verfraaien met plateau’s van natuursteen, keramiek of composietmaterialen maar ook hier geldt dat het materiaal brandvrij moet zijn. Laat uw creativiteit aan het werk gaan en maak er wat moois van! Een aparte categorie gaskachels is bedoeld voor de vervangingsmarkt. Vele huizen uit de zestiger en zeventiger jaren zijn nog uitgerust met gashaarden en/of gevelkachels. Hier zijn altijd nog vervangende toestellen voor leverbaar maar de keuze wordt steeds beperkter. Het betreft hier voor de gashaarden zogenaamde open toestellen. Met name Dru en Gazco hebben hier nog modellen voor beschikbaar.